Legfrissebb elemzéseink:MOL TECHNIKAI ELEMZÉS 2018.04.20
Pihenőt tartott a MOL

15 perces

Pihenőt tartott a 3000 forintos ellenállási szint átlépését követően a MOL árfolyama, mérsékelt gyengüléssel zajlott konszolidáció a csütörtöki kereskedés folyamán. A kitörési szint 3020-nál nem került visszatesztelésre, nagyrészt 3040 fölött tartotta magát az árfolyam. Amennyiben a folytatásban sem esik el a már támaszként szolgáló 3000 forintos zóna, akkor a pihenő után további emelkedésre számíthatunk, akár 3200 irányába is.

Támasz: 3000-3020

Ellenállás: 3200

Napi

Kitörése után pihent meg az olajvállalat árfolyama, mérséklődő forgalom mellett maradt a kitörési szint fölött a papír. A várakozás továbbra is felfelé mutat, amíg nem térünk vissza a 3000-3020-as kitörési szint alá. 3100-nál a korábban letört emelkedő trendvonal jelenthet akadályt, ennek átlépésével jöhet a 3200-nál, illetve a 3300-nál kialakult ellenállások célba vétele is. Egyelőre tehát nem változott a pozitív technikai kép, az indikátorok jelzései is támogatják a további erősödést.

Támasz: 3000-3020

Ellenállás: 3200; 3300

Heti

Emelkedni tudott az elmúlt héten a MOL árfolyama, ráerősítve a megelőző két hét ölelő gyertyaalakzatára, a 3000 forintos lélektani szint bevétele okozhat gondot a folytatásban, nem beszélve a korábban letört hosszú távú emelkedő trendről, ami már ellenállásként magasodik fölé. Ezek kulcsfontosságú akadályok a folytatásban, így ha sikerülne élénkülő forgalom mellett átlépni őket, akkor az előző év végén érintett csúcsok is újra láthatáron belülre kerülhetnek. Egy újabb lefordulás azonban eredményezhet új lokális aljat is, így a rövid- és középtávú várakozások szempontjából sorsdöntő lehet a 3000-es szinthez képest érkező elmozdulás.

Támasz: 2700

Ellenállás: 3000; 3100 (trendvonal)
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás