Legfrissebb elemzéseink:MOL TECHNIKAI ELEMZÉS 2017.09.21
Lokális csúcsához ragaszkodik a MOL

15 perces

Ott folytatta a szerdai napon a MOL árfolyama, ahol kedden abbahagyta, maradva a lokális csúcsánál kialakított sávban. 24340 forint alá továbbra sem süllyedt a papír, így érdemi támaszai sem kerültek visszatesztelésre. 24200 mérsékelt erejű, 23900 komolyabb támasz lenne lefelé, egyelőre azonban az oldalazással oldja meg a pihenőt az árfolyam. A kitörés 24550 fölé mutathatja az utat 24800 irányába, ide mutat a korábbi emelkedő háromszög célára.

Támasz: 24340

Ellenállás: 24550

Napi

Minimális mínuszban zárt az olajvállalat árfolyama a szerdai kereskedésben, azonban továbbra sem hajlandó érdemi gyengülést bemutatni lokális csúcsától a papír. 24500-nál egyelőre megtorpant az emelkedés, a hátrahagyott ékbe visszatérve jöhetne további korrekció a 23900-24000-es támaszhoz. Ezt a szintet és az itt húzódó emelkedő trendet letörve nyílna meg csak út az érdemi gyengülés számára. Amennyiben ezek a közelben lévő fontosabb támaszok nem sérülnek, maradhatnak a pozitív kilátások a folytatásra, a 24500-nál zajló pihenő végével lehet tovább erősödni a 24800-25000-es tartományt megcélozva.

Támasz: 23900-24000

Ellenállás: 24550

Heti

Karnyújtásnyira került a csatornatető elérésétől az előző héten látott emelkedéssel a MOL árfolyama, nem tudta elbizonytalanítani a doji gyertya az előző hétről a papírt. Az RSI visszatért a túlvett tartományba, az alakzat tetejének elérése pedig egy újabb indok lehet a megtorpanásra. Érdemes lehet tehát óvatosan kezelni a vételeket 25000 forinthoz közeledve, a csatorna teteje határolhatja a rendelkezésre álló mozgásteret felfelé. Lefordulás esetén a 23000-es támasz és a csatorna alj jelent két erős mankót.

Támasz: 23000

Ellenállás: 24800 (csatornatető)
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás