Legfrissebb elemzéseink:MOL TECHNIKAI ELEMZÉS 2018.01.19
Stabilan 3000 fölött a MOL

15 perces

Kitartott a 3000 forintos zóna csütörtökön is a MOL árfolyamánál, innen feljebb emelkedve sikerül 3034 forinthoz zárni a kereskedés végére. Ezzel akadályt nem sikerült átlépni vagy tesztelni, de a hét utolsó napján megkísérelheti a tovább erősödést 3100 irányába a papír. A technikai kép nagyrészt semleges, a másfél hetes korrekciós trend átlépésével jöhetne további erősödés rövidtávon, illetve indulhatnánk el az érdemi pozitív jelzések felé. Negatív jelzést a 3000-es lélektani zóna és az it húzódó trendvonal elesése jelentene.

Támasz: 3000

Ellenállás: 3050; 3100

Napi

Mérsékelt emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést az olajvállalat árfolyama, alacsony forgalom mellett, tartva magát ellenállásai közelében. A korrekciós trendvonal 3050-nél, illetve az 50 napos mozgóátlag 3070-nél jelentenek akadályt az emelkedésben, ennek a párosnak az áttörésével emelkedhet akár lokális csúcsai felé is az árfolyam. A tér tovább fogyatkozhat a folytatásban az ellenállások és a hosszú távú emelkedő trend között, melyet 2950 forintnál találunk jelenleg, így az elkövetkező 1-2 hétben jöhet érdemi elmozdulás 3000 forinttól.

Támasz: 2950 (trendvonal); 2900 (MA 200)

Ellenállás: 3050-3070 (MA 50)

Heti

A csatorna alsó felében maradt a MOL árfolyama, mérsékelt gyengüléssel zárta az elmúlt hetet. A hétfői és keddi kereskedésben szintén mérsékelt mínusz látszik, egyelőre még nem tért magához a korrekció után a papír. Különösebb aggodalomra azonban nincs ok a hosszú távú grafikon alapján, az emelkedő csatorna letörésével kapnánk csak erős negatív jelzéseket. Az alakzat aljánál érdemes keresni a vételi jelzéseket a folytatásban is.

Támasz: 2900 (trendvonal)

Ellenállás: 3300
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás