Legfrissebb elemzéseink:MTELEKOM TECHNIKAI ELEMZÉS 2018.04.20
Tartja magát mozgóátlagánál az MTelekom

15 perces

Nem történt érdemi változás az MTelekom árfolyamában csütörtökön, egyelőre sikerült elkerülni a 454-es mankó szignifikáns letörését, tartja magát fölötte a papír. Ennek a támasznak az elesése lenne negatív rövidtávú jelzés, mellyel 448 felé lehet folytatni a gyengülést, visszatérve az előző kis sávba. Fölfelé a 460-as ellenállási zóna, illetve a 463-nél érintett lokális csúcs erős ellenállás, komolyabb bullish jelzést csak ennek az átlépése jelentene, de egyelőre nem lászik az ehhez szükséges átütő erő a papírban.

Támasz: 454; 448

Ellenállás: 460; 463

Napi

Sok újdonságot nem lehet elmondani a távközlési vállalat árfolyamáról. Maradt az alapvetően alacsony forgalom és a kapaszkodás az 50 napos mozgóátlagnál, egyelőre nem tért vissza a márciusi értékekhez a papír. A momentum a 460-as szint elérésével megtört, ennek az erős ellenállási szintnek az áttörésével kaphatnánk további pozitívjelzéseket. Ha erre nem kerül sor, akkor előbb-utóbb lefelé várhatjuk az árfolyamot.

Támasz: 442

Ellenállás: 460

Heti

A 460-as szintnek tudott nekimenni az elmúlt héten az MTelekom árfolyama, de az akadály fölé zárást nem sikerült abszolválni. A letörést követően ez egyelőre ennek a korábbi támaszzónának a visszatesztje, lefordulás esetén az új aljak érintése is szóba jöhet, amivel a 430 forintos hosszú távú támaszszint kerülne előtérbe. A 460 fölé történő tartós visszatérés ellenben pozitív mozzanat lenne a hetes grafikonon, melyet követően 480 fölé is kinyílhat az út az emelkedés előtt.

Támasz: 442; 430

Ellenállás: 460; 487
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás