Legfrissebb elemzéseink:MTELEKOM TECHNIKAI ELEMZÉS 2018.01.19
Mozgóátlagai között maradt az MTelekom

15 perces

Nem történi érdemi változás az MTelekom árfolyamánál, 470 forintos szintjénél tartotta magát alacsony forgalom mellett csütörtökön is, nem volt irány a kereskedésben. Felfelé így változatlanul a 474-es szint jelenti az ellenállást, melynek átlépése nyithat további utat az emelkedésnek, míg lefelé indulva akár a 460-as zónához is visszatérhet a papír. Egyelőre tehát zajlik az irány keresése, tovább váratnak magukra az egyértelmű rövidtávú jelzések.

Támasz: 460

Ellenállás: 474

Napi

Eseménytelen napot tudhat maga mögött a távközlési vállalat árfolyama, mellyel maradt 50 és 200 napos mozgóátlaga között. Az innen érkező kimozdulás mutathatja majd az irányt a folytatásban is, egyelőre az itt töltött napokkal az indikátorok semleges irányba fordultak, várják az elmozdulást. A 200 napos mozgóátlag fölött 480-hoz, illetve fölé lehet elindulni, míg lefelé a 460-as zónához térhet vissza az árfolyam.

Támasz: 468 (MA 50); 473,5 (MA 200)

Heti

Az elmúlt 8 hónap sávjának aljától tudott felfelé kanyarodni az MTelekom árfolyama az elmúlt két hétben, 470 forinthoz tudott megérkezni első körben. A 480 felé vezető úton a hosszú távú trendvonal fölé kerülés okozhat nehézséget, illetve 487 forintnál a sávtető is lehetséges akadály. Egyelőre azonban a 460-as szint letörésének elmaradásával nem nyílt ki az út 430 forinthoz, ez a szint változatlanul 460 szignifikáns elesésével lehet célba vehető. A nagy emelkedő csatornába történő visszatéréssel és a sáv elhagyásával akár az egy éve beállított csúcs is feltűnhet a láthatáron.

Támasz: 460

Ellenállás: 480; 487
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás