Legfrissebb elemzéseink:MTELEKOM TECHNIKAI ELEMZÉS 2017.09.21
A csatorna alja felé gyengülhet az MTelekom

15 perces

Kedden is gyengélkedett az MTelekom árfolyama, további nyomást helyezve a 475 forintnál található támaszra. Az érték továbbra is kitartott, a zárás is ide érkezett, így egy forintos gyengülést könyvelhetett el a papír. 475 elesése nyithat meg további teret a gyengülés előtt, akár 470 alá is a folytatásban. Amennyiben továbbra is kitart a támasz, és sikerül az akadályok felé fordulni, 480 és a rövidtávú csökkenő trend átlépése adhat lehetőséget a 486-os szinten található erős támasz teszteléséhez.

Támasz: 475

Ellenállás: 480; 486

Napi

50 napos mozgóátlagát gyötörte a szerdai kereskedésben a távközlési vállalat árfolyama, a folytatásban pedig letörhet ez a támasz, ha nem sikerül felfelé fordulva 480 fölé visszatérni. Az indikátorok tartják a negatív jelzést, az MACD a középvonalát keresztezheti lefelé az 50 napos mozgóátlag elesésével, ami megerősítés adna a negatív jelzésekre. A csatorna alja lehet célba vehető a további gyengüléssel 470 alatt, itt lehet érdemes fordulós jelzések után kutatni. Felfelé meghatározó ellenállást a 200 napos mozgóátlag jelent, 480 fölött jöhet szóba ennek a tesztelése.

Támasz: 475 (MA 50)

Ellenállás: 480; 486 (MA 200)

Heti

480 fölé evickélt vissza az elmúlt héten az MTelekom árfolyama, elkerülve a további gyengülést. A folytatásban a 490 és 500 forintos értékek jelölnek technikai szinteket, 490 mérsékelt erejű akadály, míg 500 pszichikai ellenállást is jelenthet felfelé. Összességében nem fest rosszul a hetes grafikon technikai képe, az MACD középvonala fölé keresztezhet, ami a további pozitív kilátásokat erősítheti. Illetve az RSI is megmaradt középvonala fölött, ennél az indikátornál a 60-as érték fölé érkezve jöhet megerősítő pozitív jelzés.

Támasz: 480; 470

Ellenállás: 500
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás