Legfrissebb elemzéseink:OTP TECHNIKAI ELEMZÉS 2018.01.19
Ellenállása alatt kapaszkodik az OTP

15 perces

Tovább oldalazott a 11000-es ellenállási zóna alatt az OTP árfolyama, kitérve az emelkedő ékből. A kitörés elmaradásával nem volt érdemben más opciója a papírnak, de egyelőre lefelé fordulás továbbra sem érkezett. 11000 átlépése várathat magára, egyelőre nem látszik az ehhez szükséges vételi erő az árfolyamnál. Rövidtávon beleférne a gyengülés, igazán erős támaszt csak 10400 forintnál találunk, így lenne tér visszafelé húzódni, és az ellenállástól lejjebb erőt gyűjteni. A technikai kép összességében így is pozitív maradhat hosszabb távon, és várhatóan további nyomás is jöhet majd a 11000-es ellenállási szintre.

Támasz: 10620; 10400

Ellenállás: 11000

Napi

Minimális gyengüléssel ért véget a bankpapír kereskedése, összességében azonban továbbra sem tágít a 11000 forintos ellenállástól. A 10000-es szinttől indult emelkedést kísérő trendvonal továbbra is sértetlen, ennek letörésével jöhetne visszahúzódás a támaszok felé. A 10400-as szint és az itt található 50 napos mozgóátlag jelentenek elsősorban támaszt lefelé. Egy kitörés 11000 fölé nyithat nagy teret az emelkedésnek a folytatásban.

Támasz: 10400

Ellenállás: 11000

Heti

Nem jött érdemi lefordulás az OTP-nél a mindenkori csúcs tesztelését követően. Az elmúlt hét folyamán szerény mínuszok mutatkoztak, de nem indult el komolyabb korrekció. Azóta is a 11000-es szint közelében tudja tartani magát az árfolyam, a hetes grafikon ad lehetőséget a kitörésnek is. 11000 sikeres átlépése a csatornatetőig legalább elviheti a papírt, de akár az alakzat fölé is lehet emelkedni a momentum hátán. Lefordulás esetén 9600 és 10000 jelentenek támaszokat.

Támasz: 10000; 9600

Ellenállás: 11000
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás