Legfrissebb elemzéseink:OTP TECHNIKAI ELEMZÉS 2018.04.20
A sávban keresi az irányt az OTP

15 perces

Visszahúzódott a szerdai emelkedést követően az OTP árfolyama, 11490 forint érintése után fordult le, majd talált támaszt 11320-nál. A zárás egy kisebb felkötéssel a nap végén 11400 forintra érkezett, összességében továbbra is szépen tartja magát a papír az elmúlt hónapok tartományában. Egyelőre nem tűnik túl valószínű forgatókönyvnek a sáv letörése 11000-nél, nincs meg az ehhez szükséges eladói nyomás. Jó ideje a tartomány tetejét sem sikerült tesztelni, a folytatásban a forgalom élénkülése mellett kialakuló irányra érdemes figyelni.

Támasz: 11000

Ellenállás: 11780

Napi

Minimális gyengüléssel és halovány forgalommal zárta a csütörtöki kereskedést a bankpapír, a sáv közepénél tartja magát, ráülve az 50 napos mozgóátlagra. Irány továbbra sincs a kereskedésben, a sávozásnak a 11000-11780-as tartományból érkező kilépéssel lehetne véget vetni. A szűk Bollingerek miatt időszerű lenne egy elmozdulás, ez a forgalom visszatérésével érkezhet majd meg.

Támasz: 11000

Ellenállás: 11780

Heti

Maradt az elmúlt hónapok sávjában az OTP az elmúlt héten is, a tartomány alját közelítette meg 11000 forintnál, de a támaszra komolyabb nyomás nem került. Az emelkedő ék is sértetlen ennek megfelelően, várat magára az irány kiválasztása. A sávból és egyúttal a hosszú távú emelkedő csatornából érkező kitörés rendkívüli feladat, amihez erős vételi erőre és forgalomra lenne szükség, a gyengülés sokkal kevésbé hangsúlyos szintekbe ütközne. 11000 és az említett ék letörésével a 9600-10000-es zónáig kinyílhat az út, alapvetően az emelkedő csatorna alsó részét célozva.

Támasz: 11000

Ellenállás: 11780
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás