Legfrissebb elemzéseink:OTP TECHNIKAI ELEMZÉS 2017.09.21
A sáv alja tartotta az OTP-t

15 perces

Nem adja magát könnyen az OTP 10200 forintos szintje, sérült ugyan a támasz, kétszer is alászúrt az árfolyam, de sikerült 10210 forinttal fölé zárni. Az elmúlt hetek sávjának alját jelenti ez a szint, elesésével a 10000 forintos lélektani értékhez lehet nyitva az út. Felfelé fordulás esetén maradhatunk a 300 forintos tartományban, ellenállást a 10500-as szintnél találunk, ide indulhat el vissza a papír.

Támasz: 10200; 10000

Ellenállás: 10500

Napi

Trendvonala alatt maradt a bankpapír szerdán is, nem tudott napon belül sem érdemi erőt mutatni az árfolyam, azonban a 10200-as sávalj sem esett el egyelőre. A szűk Bollingerek közül lefelé látszik a kimozdulás, megerősítés lenne erre 10200 letörése, amivel  10000-ig tiszta az út a korrekció számára. Itt érdemi támaszt formál a lélektani szint és az 50 napos mozgóátlag párosa, akár már ebbe a szintbe is kapaszkodhat majd a papír. Rövidtávon tehát elképzelhető további gyengülés, komolyabb tér lefelé azonban csak 10000 letörésével lenne nyitva.

Támasz: 10200; 10000

Ellenállás: 10500

Heti

Mérsékelt emelkedés és újabb doji gyertya jelent meg az OTP hetes grafikonján, ami továbbra is bizonytalanságot jelez a lokális csúcs közelében. Az RSI sem tudott kilépni a túlvett zónából, így az összkép továbbra is a korrekció felé mutat. A csatornatető elérése szintén ideális lehetőség egy korrekció indulásához, jelenleg tehát ez a valószínűbb forgatókönyv az elkövetkező hetekre nézve. Ha elmarad az eladói nyomás, akkor kapaszkodhat a lokális csúcs közelében a papír, de a további meggyőző emelkedés még várathat magára.

Támasz: 10000

Ellenállás: 10500
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás