Legfrissebb elemzéseink:RICHTER TECHNIKAI ELEMZÉS 2018.01.19
Közel az elmozdulás a Richternél

15 perces

Maradt a sáv aljánál a Richter, nem tudott érdemben visszatérni 6700 forint fölé az árfolyam. Egyelőre nem nyílt még ki az út lefelé, de nehezen talál magára a papír. A sáv alá zárással lehet tovább folytatni a gyengülést, 6600 alatt pedig a 6400-nál található támaszig is megnyílhat az út. Egyelőre tehát nem látszik a potenciál a 6800-as szint fölé érkezésre a rövidtávú technikai kép alapján, de amíg a sávban maradunk, addig megvan a lehetőség az ellenállások felé fordulásra.

Támasz: 6400

Ellenállás: 6800

Napi

Kapaszkodni tudott a trendvonalnál a gyógyszergyártó árfolyama, az alsó Bollinger segítségével egyelőre elkerülte az érdemi gyengülést a papír. Az elmozdulás az elmúlt hetek 6700-6800-as zónájából továbbra is a küszöbön lehet, ami egyúttal az irányt is mutathatja a folytatásra. Gyengüléssel könnyel elérhető lehet a 6400-as erős támaszszint, míg felfelé a 6800-as akadály lenne leküzdhető. Az alóla történő kitörés pozitív jelzéseket jelentene, amivel 7000 fölé is visszatérhetne a későbbiekben az árfolyam.

Támasz: 6400

Ellenállás: 6800

Heti

Újabb hetet töltött a 6800-as szint fogságában a Richter árfolyama, nem engedi tovább emelkedni ez a korábbi sávtető a papírt. Lefelé fordulás esetén 6400-ig lehet gyengülni, további tér a lejtmenetnek ez alatt a támasz alatt nyílhat meg. Egyelőre tehát nem kifejezetten bullish a hosszú távú grafikon, 6800 fölé emelkedve lehet megpróbálkozni a 7300-nál érintett mindenkori csúcsok elérésével.

Támasz: 6400

Ellenállás: 6800
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás