Legfrissebb elemzéseink:RICHTER TECHNIKAI ELEMZÉS 2018.04.20
Stagnált a Richter

15 perces

Nem történt érdemi változás a Richter árfolyamában sem, 5300-as szintjénél kapaszkodik a papír, tisztes távolságban a lokális aljtól, de az elmúlt időszak tartományának tetejétől is. A mérsékelt forgalom mellett egyelőre nincs irány a kereskedésben, az 5200-5500-as zónából kimozdulva adhat jelzést a folytatásban az árfolyam. 5200 elesésével 5000 és 4800 lennének célozhatók, míg fölfelé kitörve akár 6000 felé is veheti majd az irányt a jegyzés.

Támasz: 5200

Ellenállás: 5500

Napi

Alacsony forgalom és doji gyertya érkezett a gyógyszergyártó árfolyamánál csütörtökön, továbbra is várat magára az elmozdulás az extrém szűk Bollingerek mellett. Ha visszatér a forgalom, akkor az elmúlt időszak 300 forintos tartományából érkező kimozdulás mutathatja az irányt. Az 5200-as támasz letörése nyithat 200, vagy akár 400 forintos teret is a gyengülésnek, míg 5500 átlépésével lehet tovább korrigálni fölfelé. A jelenlegi technikai kép mellett még inkább bearish irányúak a várakozások, ez 5500 átlépésével változhatna meg.

Támasz: 5200

Ellenállás: 5500

Heti

Megtorpant a Richter árfolyamának korrekciója az 5400-as szinten, ez alatt az érték alatt zárta a papír a pénteki kereskedést. Egyelőre nem duzzad az erőtől a grafikon, 5500 átlépésével nyílhatna meg további tér az emelkedésnek. Amennyiben továbbra is az elmúlt néhány hétben jellemző értékeknél folytatódik a konszolidáció, akkor benne maradhat a pakliban még egy kör lefelé egy elhúzódó pihenőt követően.

Támasz: 5000; 4800

Ellenállás: 5500; 5750
Tájékoztatás


Ezen dokumentum sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására.
Továbbá nem minősül sem maga a dokumentum, sem annak bármely tartalma szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, illetve ajánlati felhívásnak.
A Random Capital Zrt. semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a dokumentumnak, vagy annak, egyes részleteinek a fenti célokból történő felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges károkért.
A Random Capital Zrt. nem tudja garantálni a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis ezen tények, adatok különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a feladatkörei közé, továbbá a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek szubjektív megítélésén alapulhatnak ezen dokumentumban található tényállítások.
A dokumentumban deklarált tájékoztatások kapcsán nem kerültek figyelembevételre az egyes, dokumentumhoz hozzáférő befektetők pénzügyi ismeretei, egyedi befektetési céljai, kockázatvállaló képessége, vagy - amennyiben a hírlevél címzettje a Random Capital Zrt. ügyfele vagy korábbi ügyfele - az általa kitöltött ún. alkalmassági, ill. megfelelési teszt eredménye.
A tárgy szerinti dokumentumban található tájékoztatásoknak nem célja döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, és maga a döntéshozatal, mindez értendő – de nem kizárólagosan- a befektetési döntésekre és kockázatkezelésre.
A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Hangsúlyozandó hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját – befektetési - céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése, pontos ismereteinek elsajátítása.
A pénzügyi eszközökre vonatkozó ügyletek során feltétlenül szükségeltetik figyelembe venni a tranzakciók adóvonzatát, illetve a vonatkozó adózási kérdéseket. Az adózási kérdésekkel kapcsolatban a közölt információk kizárólag tájékoztatási célúak, és nem tekinthetők a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének, továbbá adótanácsadásnak sem minősülnek.
Random Capital Zrt. nem vállal felelősséget a jogszabályi változásokból eredő jogkövetkezményekért, továbbá az adózással kapcsolatos vonatkozó jogszabályi rendelkezések dokumentumban szereplőtől eltérő értelmezéséből adódó esetleges következményekért sem. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adójogszabályok értelmezése és azok alkalmazása kizárólag az adózó felelőssége, ugyanis a tényleges, pontos adókötelezettség mértékére számos egyedi tényező lehet hatással, ezért ezt minden esetben egyedi vizsgálatnak, felmérésnek kell megelőznie.
kereskedjen interneten és mobiltelefonnal randi professzionális kereskedési rendszer netboon webes tőzsdei kereskedés mobilbróker RandomFX mobil broker apple store

számlanyitás folyamata Tesco számlanyitás Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tőzsdézz.hu nyereményjáték Tesco számlanyitás Számlanyitás